Vores brillemærker

Designerbriller til mænd og kvinder

Vi fører et stort udvalg af kvalitetsmærker til gode priser, så du kan finde lige netop det brilledesign, der er med til at understrege din stil og personlighed.

Du kan være sikker på at finde de seneste nyheder i butikken, der matcher sæsonens trends. Vi sørger desuden for altid at have et udvalg af klassikerne, der aldrig går helt af mode.

Læs mere om nogle af vores populære mærker herunder.


 

Bellinger House

Briller til dig, der gerne vil skille dig ud

Det århusianske brillefirma Bellinger House er kendetegnet ved innovative designs og unikke detaljer og farvekombinationer.

Fra Bellinger House sælger vi briller fra disse tre brands: BellingerBlac og Entourage of 7.

Blac revolutionerede brilleverdenen med brillestel lavet af kulfiber forstærket med titanium. Kulfiber har den unikke fordel, at det giver brillen en usædvanlig lethed uden at gå på kompromis med stellets styrke. Brillestellene bliver designet og håndlavet i Bellingerhuset i Risskov.

Entourage of 7 er luksuriøse designbriller med inspiration fra Los Angeles. Her finder du både enkle, klassiske briller og de lækreste solbrillekollektioner.

 

 


 

Exalto

Raffinerede og tekniske detaljer – brillestel til mænd

Brillestel fra Exalto er inspireret af mænd, deres verden og passion. Kollektionerne er kendetegnet ved spændende materialesammensætninger, visuelle effekter og elegance – alt sammen forenet i høj kvalitet og forskellige finishes.

 

 


 

Ray-Ban

Klassiske designsolbriller til mænd og kvinder

Vi fører et udvalg af Ray-Bans ikoniske og stilsikre solbriller, hvor modeller som Wayfarer, Clubmaster og pilotsolbrillen Aviator er særligt populære.

Varige klassikere. Den ikoniske Aviator-solbriller blev født helt tilbage fra 1930’erne, og i starten af 1950’erne blev en ny favorit lanceret: Wayfarer. I midten af 1960’erne blev Olympian I og II introduceret, og kort tid efter kom også modellen Balorama i 1968, der bl.a. bæres af Clint Eastwood i filmen Magnum Force.

 

 


 

SALT

Japansk håndværk og californisk livsstil

Et premium brillemærke fra Californiens kyst. SALT har siden grundlæggelsen i 2006 skabt briller med perfekt pasform og spændende designs. Deres kollektioner tager inspiration fra naturen, hvor detaljer, former og farver kombineres.

Mærket dyrker de enkle og tidsløse looks og vil helt sikkert være det rette match til dig, der leder efter en fantastisk kvalitet og enkelthed.