Har du behov for en synsprøve?

Hos Stær Optik vil vi gerne lægge op til en indledende og ærlig snak om din hverdag og dine behov, før vi foretager en grundig synsprøve.

Vi vil gerne tale om, hvordan du bruger dine øjne, og hvilke problemer du eventuelt måtte have. Har du trætte og irriterede øjne? Falder du i søvn ved læsning? Anstrenger du øjnene på jobbet, eller når du kører bil? Har du ofte hovedpine? Oplever du synsforstyrrelser eller ændringer i synet?

Vi er alle forskellige, og vores syn er individuelt. Vi mener derfor ikke, at vi ved kun at kigge på resultaterne fra en synsprøve, kan opnå et optimalt syn. Vi ser på resultaterne ud fra din beskrevne hverdag, for at kunne give dig en helt unik synsløsning til kontaktlinser, briller eller en kombination.

 

Gode grunde til at bestille en synsprøve

Dit syn ændrer sig hele livet. Vi kan komme ud for forskellige små og store forandringer og synsproblemer, hvoraf mange kan korrigeres.

Ved synsprøven foretager vi en nøjagtig måling af dine styrker, og vi ser på dine øjnes generelle sundhed. Vi vil kunne opdage tidlige tegn på sygdomme som diabetes og grøn stær, der kan forebygges, hvis de opdages i tide. Har vi en mistanke om, at noget ikke er som det skal være, henviser vi dig til en læge eller øjenlæge, så du kommer til hurtigst muligt.

Alle kan på et tidspunkt opleve problemer med synet. Hos Stær Optik foretager vi en synsprøve cirka en gang årligt, for at tjekke op på hvordan dit syn fungerer – om der skal foretages eventuelle ændringer i din styrke, eller om der er andre forhold, som vi skal tage hensyn til.


BOOK TID TIL SYNSPRØVE


Spørg os til råds

Har du brug for hjælp til at finde ud af, hvad dit synsbehov er? Det er Morten, du møder, når du skal have foretaget en synsprøve eller linsekontrol. Han tager sig tid til at foretage en grundig og individuel synsprøve ud fra dialog om din hverdag, behov og eventuelle gener. Få svar på dine spørgsmål og få en kompetent og venlig vejledning til den rette synsløsning for dig. 

Vil du have en snak med Morten, før du bestiller tid, kan du ringe på telefon 8616 0022.


Morten Stær, ejer af Stær Optik

Hvorfor vælge os?