Solbriller tilpasset til din livsstil

Et skarpt syn og udseende på alle solrige dage. Nyd forårs-, sommer- og efterårsdagene i fulde drag og beskyt dine øjne med en lækker solbrille – om det er en model fra den seneste trend, en gammel genganger eller den klassiske sorte solbrille.

På hylderne hos Stær Optik finder du et bredt udvalg af solbrillemodeller, glastyper og materialer fra kendte mærker og i forskellige prisklasser. Hvad end du søger en klassisk pilot eller aviator solbrille, en eksklusiv designer solbrille eller solbriller med glas i en bestemt farve, nuance eller med spejleffekt, så finder du dine næste solbriller i Stær Optik.

Vi fører blandt andet et stort udvalg af solbriller fra Adidas – de perfekte briller til sport eller caféture. Er du mere til de klassiske modeller, kan vi altid skaffe en solbrille fra Ray Ban hjem til dig.

Giv os endelig et kald på telefon 8616 0022, hvis du har spørgsmål eller gerne vil bestille tid til en synsprøve.

 

Design din egen solbrille

Er du til den helt individuelle løsning, kan du selv designe din solbrille fra Tom Davies. Solbrillen er håndlavet og designet efter dine ønsker. Du får indgraveret dit navn på indersiden af stangen, da det er dig, der er designeren.

 

Guide til den rigtige solbrille

Solbriller er en fed accessory – de fungerer ofte, som det perfekte tilbehør til et outfit og er med til at øge selvtilliden. Vi skal naturligvis finde lige netop det par, der klæder dig bedst, men solbrillerne skal først og fremmest beskytte dine øjne mod solens skadelige UV-stråler.

Dit valg af solbrilleglas bør derfor være en essentiel del af beslutningen, når du skal have nye solbriller. Du kan vælge glas i forskellige farver, toninger og egenskaber. Alle vores solbrilleglas har 100% UV-beskyttelse, og det gælder uanset hvilken farve, du foretrækker til dit favoritstel.

Hos Stær Optik kan du få solbriller med enkelt- og flerstyrkeglas. Vil du gerne kunne bruge solbrillerne sammen med dine kontaktlinser, kan du naturligvis også få solbriller uden styrke.

 

Hvornår bruger du dine solbriller mest?

Jo bedre dine solbriller er tilpasset dig, desto mere behagelige bliver de at gå med. Gør dig gerne tanker omkring, hvilket behov dine solbriller skal dække, og til hvilke aktiviteter de skal bruges.

Der er nemlig stor forskel på hvilke solbriller og glas, der passer til forskellige aktiviteter og situationer. Det kan være, at de primært skal bruges på gåture, café eller restaurantbesøg? Du bruger måske solbrillerne mest på solferier og strandture? Eller har du mest brug for dem, når du kører bil eller dyrker sport?

 

Vi står klar til at hjælpe dig

Er du på udkig efter nye solbriller med styrke i glassene, og kan det næsten kun gå for langsomt? Et rigtig godt sted at starte er at få tjekket dit syn ved en synsprøve – du kan nemt og hurtigt bestille tid til en synsprøve online.

Du er altid velkommen til at kigge ind hos os i butikken på Trøjborg for at se og prøve vores udvalg af solbriller. Vi står klar til at guide, vejlede og inspirere dig, så du kan finde de bedste solbriller til dine behov.