Tom Davies – Få specialdesignet din egen brille

Vi fører det britiske brand Tom Davies, der har gjort det muligt at få specialdesignede briller. Du designer brillen ned til den mindste detalje og får den skræddersyet til dit ansigt, så den har det helt rette fit. 

At designe sin egen brille er en spændende og unik proces. Alt er på dine præmisser, og du træffer beslutningerne om brillens udseende. Du udvælger først en brillemodel fra sortimentet – og der er rigeligt at vælge ud fra. Herefter vælges brillestellets materiale og farve.

Til sidst foretager vi en række grundige målinger af dit ansigt, så brillen kan blive skræddersyet for præcist at passe lige netop dit ansigt. Et sidste elegant touch er, at du som brillens designer har mulighed for at få indgraveret dit navn i brillestangen.

Vi står klar til at hjælpe, guide og tilpasse brillen din stil og dit ansigts anatomi, så du får en personlig og unik brille.

 

Find de rette briller

Hvad enten du har spørgsmål eller gerne vil vide mere om konceptet, er du mere end velkommen til at kigge ind i butikken på Tordenskjoldsgade 40, st. th. på Trøjborg.

Du kan også tage en snak med os på telefon 8616 0022 eller sende os en mail på info@staeroptik.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.