Valg af de rette kontaktlinser

Overvejer du kontaktlinser, så hjælper og vejleder vi gerne med at finde den type kontaktlinse, der passer til din livsstil og behov.

Morten har fra sin tid i Kontaktlinseinstituttet og via specialkurser stor erfaring med at finde den bedste synsløsning for dig. Du bruger måske briller og har brug for et alternativ til din fritid eller i andre situationer, hvor det at bære briller ikke er optimalt.

Hos Stær Optik kan du vælge mellem forskellige typer kontaktlinser, der løser din synskorrektion, hvad end du er nærsynet, langsynet eller har bygningsfejl.

 

1-dagslinser

Med 1-dagslinser får du en nem og praktisk løsning, som ikke kræver pleje og rensning af linserne. 1-dagslinser er, som navnet også antyder, kontaktlinser beregnet til brug under en dag. Du tager et nyt sæt friske linser i hver morgen og smider dem ud, når dagen er omme.

Vores 1-dagslinser fås til alle typer bygningsfejl og som enkelt- og flerstyrket linse. Linserne må ikke beholdes på under søvn.

 

Månedslinser

Månedslinser er designet til fast daglig brug i 30 dage. Herefter skiftes til et par nye, friske kontaktlinser. Linserne tages i om morgenen og skal hver aften lægges i linsevæske, inden du går i seng. Linsevæsken desinficerer, renser og fugter linserne, så de er behagelige og klare til at blive anvendt dagen efter.

Passer en standard kontaktlinse ikke til dine øjne, kan denne type flerdagskontaktlinse være løsningen. Månedslinser er nemlig de linsetyper, der fås i flest forskellige varianter og med korrektion på langt de fleste synsfejl. Da udbuddet er stort, kan vi med stor sandsynlighed finde flerdagslinser for præcis dit synsbehov.

Vores månedslinser fås med og uden korrektion for bygningsfejl og som enkelt- og flerstyrket linse. Linserne må ikke beholdes på under søvn.

 

Døgnlinser

Døgnlinser er kontaktlinser til døgnbrug. Du skal hverken spekulere på at rengøre eller håndtere dine kontaktlinser, for du kan ganske enkelt beholde dem på uafbrudt i op til 30 dage. Har du ikke lyst til at bruge linserne døgnet rundt, skal du dog sørge for, at de bliver opbevaret i linsevæske, hver gang du har brugt dem.

Døgnlinser er fremstillet af silikone-hydrogel, et materiale der giver en høj gennemtrængelighed af ilt – op til 6 gange så meget som traditionelle linser. Denne egenskab giver den absolut bedste iltforsyning til øjet, hvorfor det er muligt at bruge linserne alle døgnets timer.

Er du den travle type og altid på farten, er disse linser den perfekte løsning til dig.

Har du problemer med tørre øjne? Så kan du med fordel bruge døgnlinser som almindelige månedslinser. Den ekstra fugt og iltning lader dine øjne ånde naturligt, og du vil ikke opleve gener i form af trætte og irriterede øjne.

 

Speciallinser

Har du brug for mere tilpassede kontaktlinser, kan vi selvfølgelig også løse det. Med høje styrker og større bygningsfejl kan briller give gener som forvrængning af øjnene gennem brilleglassene. Hos Stær Optik er vi specialister i komfortable løsninger til trods for høje styrker.

Bygningsfejl er ingen hindring, hvis du ønsker kontaktlinser. Hos Stær Optik kan du både få 1-dagslinser, månedslinser og døgnlinser, som er specialdesignet til at afhjælpe bygningsfejl.

 

Tag en snak med os

Har du brug for hjælp til at finde ud af, hvilke linser der er de rette for dig? Du er altid velkommen til at besøge os i butikken på Tordenskjoldsgade 40, st. th. på Trøjborg til en snak om dine behov og muligheder og få svar på dine spørgsmål.

Du kan fange os på telefon 8616 0022 eller sende os en besked på mail til info@staertoptik.dk.

Hvis du ønsker at prøve kontaktlinser, kan du booke tid til en synsprøve med det samme – bestil tid her.