Brilleglas – en individuel og tilpasset løsning

Vores øjne er unikke. Der findes ikke to øjne, som er ens. Dine brilleglas bør derfor være lige så unikke og tilpasset til dig og dine behov.

Hos Stær Optik får du personlig vejledning og en individuel synsløsning. Vi tager højde for alle parametre; din livsstil, din hverdag, dit arbejde, dine hobbyer med mere, så du får brilleglas, der er skræddersyet til din øjne.

I dag findes der et hav af forskellige brilleglas til alle former for synskorrektioner og behov. Hos Stær Optik tager vi os tid til den enkelte, for at vi kan finde frem til den løsning, der passer præcist til dit synsbehov. Dine øjne vil mærke det med det samme – et ubesværet, komfortabelt og skarpt syn.

Stær Optik samarbejder med to førende glasleverandører, Hoya Lens og Carl Zeiss, for at sikre den højeste kvalitet uanset hvilken prisklasse du ønsker. Med Hoya Lens og Carl Zeiss brilleglas kan vi tilbyde dig den bedste brilleløsning, hvor glassene er individuelt målt og tilpasset. 

Det første skridt mod den helt rette synsløsning er en grundig synsprøve. Bestil nemt og hurtigt tid til synsprøve, når det passer dig – vi har online booking. Book tid her

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kigge forbi butikken på Tordenskjoldsgade 40, st. th. på Trøjborg. Du kan også ringe til os på telefon 8616 0022 eller sende os en besked på mail til info@staeroptik.dk.

 

Enkeltstyrkeglas

Du har måske brug for en brille til at læse, køre bil eller se TV med, da genstandene ellers er slørede. Enkeltstyrkeglas har den samme korrigerende virkning over hele brilleglasset, og de kan både være løsningen ved korrektion af nærsynethed, langsynethed og bygningsfejl. 

Enkeltstyrkeglas bruges ofte som afstands- eller læsebriller.

 

Flerstyrkeglas/progressive glas med glidende overgang

Har du svært ved at se skarpt, når du skifter fokus fra at se på kort og lang afstand? Hvad end du skal se tæt på eller langt væk, kan et par briller med flerstyrkeglas og glidende overgang være præcist det, du har brug for.

Flerstyrkeglas kaldes også for progressive glas eller glas med glidende overgang. Med flere styrker i ét brilleglas, er det muligt at korrigere synet på både kort og lang afstand. Du kan således få et skarpt syn på alle afstande – og det med kun ét par briller.

Skifter du mellem flere briller i løbet af dagen for at kunne tilpasse forskellige læseafstande? Det behøver ikke at være så upraktisk – løsningen er briller med flerstyrkeglas og glidende overgang.

Husk på, at det kan tage lidt tid for dine øjne at vænne sig til dine nye briller. Så hav tålmodighed, og brug brillerne så meget som muligt, så øjnene og synet får mulighed for at tilpasse sig. 

 

Pas godt på dine glas med den rigtige overfladebehandling

Der findes flere overfladebehandlinger med forskellige egenskaber, som kan være med til at forlænge dine brillers levetid.

Spar ikke dig selv for en bedre synskomfort og bedre slidstyrke – en overfladebehandling er en langvarig glæde. Særligt vil vi anbefale en antirefleksbehandling, som beskytter både glassene og dine øjne.