Hvorfor vælge os?

Det skal være nemt, overskueligt og spændende at finde den rette synsløsning, hvad end det er briller, solbriller eller kontaktlinser. For os er det derfor helt naturligt at dele viden og vejlede om forskellige muligheder og løsninger, så du er klædt godt på til at træffe den rigtige beslutning.

Vi ved, hvor vigtig familiens, vennernes og kollegaernes mening er om de nye briller, og hvorvidt de er det perfekte match til dig. Du kan derfor altid låne brillestel med hjem, så du har tiden og roen til at træffe den helt rigtige beslutning.
 
Her forhandler vi blandt andet Tom Davies, Ray Ban og Adidas. Vi har et stort, anderledes og spændende udvalg af kvalitetsstel i forskellige prisklasser. Vi tilstræber at være først med nye mærker som SALT og Exalto, samtidig med at vi har de nyeste stel fra etablerede mærker som BLAC og E7 fra Bellinger House. Læs mere om et udvalg af vores populære mærker her.
 
Hos Stær Optik kan du online bestille tid til synsprøve, lige præcis når det passer dig – bestil tid her. Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os på telefon 8616 0022 eller sende os en mail på info@staeroptik.dkHar du lyst til en snak over en kop kaffe, så skal du endelig kigge ind forbi butikken.
 

Om Stær Optik

Stær Optik er privatejet af Morten Stær Nielsen. Du har kunnet besøge butikken siden 2008 i de skønne omgivelser på Trøjborg.

Morten er uddannet optometrist i 2002 og har siden været ansat i Kontaktlinse Instituttet og hos NytSyn-koncernen. Han har flere specialkurser indenfor kontaktlinser.

Hos Morten får du individuel og personlig rådgivning, og han finder præcis den synsløsning, der passer til dig.


Har du brug for en synsprøve?