Find det helt rigtige stel

Hos Stær Optik finder du et stort udvalg af såvel kendte som anderledes og spændende brilledesigns i mange forskellige former, farver og materialer. Uanset din brillesmag kan vi sammen finde et stel til lige præcis dig og din personlige stil.

Vi vil gerne være med til at gøre det nemt og overskueligt for dig at købe nye briller. Du vil altid få en personlig og kvalificeret vejledning i jagten på det helt rigtige brillestel – og vi gør os umage for at finde et stel, der både klæder dit ansigt og passer til din personlighed og det, du gerne vil udstråle.

Et skarpt syn skal ikke generes af hverken tunge, trykkende eller stramme briller. Hvad end du bruger briller dagligt eller blot en gang i mellem, skal de altid føles behagelige i brug – gerne så komfortable for din næse, kinder, tindinger og øre, at du knap bemærker, du har dem på. Vi sikrer os altid, at stellet tilpasses dit ansigt, så de sidder som de skal, inden du forlader butikken.

Briller skal ses og prøves på. Du er altid velkommen til at kigge forbi butikken på Tordenskjoldsgade 40, st. th. på Trøjborg, for at se og prøve alle de briller du vil. Du kan også ringe til os på telefon 8616 0022 eller sende os en mail på info@staeroptik.dk.

 

Design din egen brille

Hos Stær Optik kan du designe din egen brille fra Tom Davies. Med en brille fra Tom Davies får du mulighed for at give din brille lige præcis det look, du ønsker. Brillen er håndlavet, og dit navn bliver indgraveret på indersiden af stangen.

 

Valg af de rigtige glas

Når først du har fundet det perfekte brillestel, er tiden kommet til at finde de helt rigtige brilleglas.

Vi klargør din synskorrektion ud fra en grundig synsprøve og dialog omkring din hverdag, synsvaner og behov.